Viikko 7

16.02.2018 13:44

Koulussa vietettiin Hyviunvointi-teemaviikkoa. Joka päivälle oli jotain erityisohjelmaa. Aloitimme yhteisellä aloituksella salissa. Siellä esittäytyivät kuraattori ja psykologi. Kaikki osallistuivat päivän taukojumppaan ja rentoutukseen salissa. Kolmasluokkalaiset esittivät kiusaamisaiheisen näytelmän. Viikon aikana oppilaat seurasivat omia uni- ja aamupalatottumuksiaan, he kirjasivat ylös unimäärät ja aamupalan. Yllättävän moni oppilas jättää aamupalan syömättä minunkin luokallani.

Keskiviikkona kävimme rentoutumassa tyhjässä luokassa, jossa oli oppilaille patjat lattialla. Rentoutusmusiikin avulla jokainen rentoutti oman kehonsa ja sai rauhoittua itsekseen. Muutama oppilas nukahtikin hetkeksi.

Perjantaina oli 2. luokkien retki Myyrmäen jäähalliin. Saimme luistella hyvällä jäällä. Työskentelimme kolmessa pisteessä. Vapaaluisteluaikaa jäi myös jonkun verran. Matkustimme julkisilla busseilla. Päivän päätteeksi saimme välitodistukset ja lähdimme talvilomalle.

Äidinkieli: Luokkalehden tekoa, Kaislarannan kajastus-lukukappale

Matematiikka: Laskuperheet, jakson lopetus ja testaussivu, toiminnallista työskentelyä laskuperheiden kanssa kameroita hyödyntäen

Uskonto: ortodoksinen kirkko

Liikunta: luistelua jäähallissa

Käsityö: vohvelipujotusta